Sündmuste arhiiv

Kontsertõhtu

25.01.12veeb

Live:
LOSS PARANOIAS
(Heade mõtete linn) – www.lossparanoias.ee
Kui üks paik veel siin ilmas on, kus vähegi midagi kindel, siis on see loss keset paranoiat. Enne varstisaabuvat ja ammulubatud maailmalõppu kavatseb Loss Paranoias häirimatult muusikat luua, et Viimsel Päeval* väärikas ja mitmekesine soundtrack oleks. Nagu pole piire inimeste meeletusel, on ka Loss Paranoias muusika üsna paranoiliselt varieeruv.

Helena – vokaal
Madis – vokaal ja basskitarr
Vilho – kitarrid
Priit – klahvid
Ants – trummid

Live:
NEPTUUN (Pealinn)
Tulevad iseloomustust saama.

Estelle Silm – vokaal
Taaniel Pogga – klahvpillid
Rasmus Raal – kitarr
Joonatan Nõgisto – basskitarr
Immo Ollin – trummid

Live:
SIBYL VANE (Suvelinn) www.facebook.com/sibylvaneband
Konkursi, Noortebänd 2011 võitja, kuid lühidalt ütlevad nad nii: Oscar Wilde´i traagiliselt hukkunud kangelanna nime taga peidab ennast 2009. aastal üheks kontsertiks kokku tulnud projekt. Kuid ideid oli rohkem kui vaid ühe korra jaoks.

Helena Randlaht – vokaal, kitarr
Heiko Leesment – bass
Mark Kostrov – trummid

Esimene bänd orienteeruvalt 20:30.

Pääse 3€