Sündmuste arhiiv

MOSES HAZY Eesti-Läti tuuril!

Moses-Hazy-2010-1

Live:
MOSES HAZY (Fin)

http://www.moseshazy.net

2004. aastal moodustati Soomes põhjamaise hingega viieliikmeline rokibänd Moses Hazy. Juba 2007. a. valis Soome juhtiv rokkmuusika ajakiri neid parimaks *live* bändiks. Alates bändi asutamisest on nad järjekindlalt tuuritanud Soomes, Venemaal, Rootsis ja Norras, olles laval selliste nimedega nagu The Bellrays, The Flaming Sideburns ja Australian Radio Birdman.

2008. aasta märtsis esinesid nad Torontos, Canadian Music Week’il, mis on Põhja-Ameerika suurimaid muusika/meedia festivale. Sama aasta novembris lendas bänd Hiinasse, kus anti kahe nädala jooksul 13 kontserti 10 linnas.

2009. a. jõudsid nende lood “Rock’n’Roll Caves” ja “Whiskey and a Water” ligi 411 miljonisse kodutelerisse, vahendajaks üleilmne TV-sari Dirty Sanchez.

26. novembril 2011 ilmus Moses Hazy kolmas kauamängiv Better Beware, mis taaskord pakub bändi parimat muusikalist retsepti: suurepärased lood segatud traditsioonidega, esitledes neid ohtliku *live*energia, mitmekesise pillide arsenali ja hingega, mis süütu kui vastsündinul.

Lapimaa hingede *Moses Hazy* koosseisus:
Riku Rousu: vokaal, kitarr
Pekka Tuomi: sax, kitarr, vokaal, percussion
Joonas Karjalainen: klahvpillid, trompet, vokaal
Mikko Siven: bass
Jari Pääkkö: trummid

live:
ANDRES ROOTS ROUNDABOUT (Est)
Andres Roots – slaidkitarr
Martin Eessalu – slaidkitarr
Raul Terep – trummid

http://www.andresroots.com

http://www.reverbnation.com/andresroots