Sündmuste arhiiv

KREATIIV ÖÖ

kreratiiv

Live:
Kreatiivmootor (Tallinn/Tartu, EST)
Ö+R+E (Helsinki, FIN)
As Artistas Plásticos performing “Espresito”

Dj:
Berk Vaher
Kaur Garšnek
Katrin Parbus
*****
KREATIIVMOOTOR

2011. aasta jooksul mitmel pool Euroopas vaimustust ja hämmingut tekitanud loominguline tour de force Kreatiivmootor tuleb tagasi Tartusse! Beware. Hüpnootilistele elektroonilistele rütmidele laotakse peale psühhedeelne akustiline hõllandus, laul, instrumentaalne ja vokaalne improvisatsioon. Tulemus? Ekspressiivne bakhanaal, pärast mida ei ole enam keegi päris sama inimene.

https://www.facebook.com/kreatiivmootor?sk=wall

Ö+R+E

7-liikmeline Helsingist pärinev orkester Ö esineb koos tantsija Emmi Vennaga meediakunstnik Roberto Pugliese arvutianimatsiooni taustal ja sees. Nende esitus on elav suhtlus Venna ja Ö vahel, kusjuures arvutianimatsiooni luuakse sellest inspireerituna kohapeal. Veelgi enam, iga muusik järgib oma individuaalset rütmi, mis teeb kogu sellest kogemusest üsna fucked up multitasking ettevõtmise.

http://oerchestra.com/

AS ARTISTAS PLÁSTICOS

As Artistas Plásticos esitab oma performance’it „Espresito“. Põhimõtteliselt on tegu kehalise vaatemänguga, mis põhineb Lõuna-Euroopa (Portugali) kehakeelel. Mittepõhimõtteliselt on tegu muidugi millegi muuga.