Sündmuste arhiiv

BLACK SOULS!

poster_norm

Kujutage ette, kui palju on tehtud muusika mustanahaliste poolt üle kogu maailma? Swing, jazz, blues, funk, reggae, afro-beat, hip-hop muusika baseerub nende sotsiaalseid probleeme ja raskeid tingimusi kirjeldades. Elu oli raske, muusika ja sõnad see-eest suurepärased! Kõike paremat ja suur tänud Louis Armstrong, Ray Charles, Fela Kuti, Nina Simone, Bob Marley ja teised!
Ja üks väike tsitaat teile Fela Kuti:
“Elu saladus on – ära karda midagi ja kõik me peame seda mõistma”

Imagine, how much has been done in music by the black folk all over the world? Swing, jazz, blues, funk, reggae, afro-beat, hip-hop music movements were based on black people social problems and difficult conditions. Life was hard, music and lyrics were great! With all the best and big respect to Louis Armstrong, Ray Charles, Fela Kuti, Nina Simone, Bob Marley and others!
And one little quotation to you by Fela Kuti:
“The secret of life is have no fear, we all have to understand that”

live:
UEBANDA Orchestra (Tartu, Uebanda community) afrobeat, balkan, reggae tribute.
http://uebanda.blogspot.ee/
El Bacalao Fabuloso (Tartu) spanish-cuban trio
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003033737863

dj:
Kashel (Sensibass, SSSR)
droid_de (SSSR)