Sündmuste arhiiv

Eesti Improteater: “Impropositiiv”

impropositiivGenklubi20.02.2012

Improteatri viies etendusformaat “Impropositiiv” Tartus Genialistide Klubis!

Improvisatsiooniteater on teater ilma käsikirjata. Me ei õpi pähe ammu lahkunud klassikute poolt kirja pandut, vaid usaldame etendustel publiku ja trupi loomevõimet. Selle tõttu on meie esinemistel iga etendus ainu- ja esietendus. Publikul on võimalus laval esitatavad stseenid oma tahtmise järgi käivitada ja sündmuste käiku soovitud suunas mõjutada. Pealtvaatajate määrata jäävad tegelased, toimumispaik või lavažanr. Ja artistid alustavad

“Impropositiivi” esimeses vaatuses näidatakse pildikesi, juhtumusi ja lugusid kõiksuguste tegelastega erinevates paikades. Teises vaatuses tuuakse publiku ette minimuusikal. Kõik on muidugi kohapeal sündiv ja inspireeritud publikult saadud sõnadest.

Laval:
näitlejad: Rednar Annus, Erki Aule, Mairi Jõgi, Rauno Kaibiainen, Merilin
Kirbits, Maarika Mesipuu, Kati Ong ja Maarius Pärn.
muusikud: Tarvo Krall, Rein T. Rebane või Indrek Liit.
valgustaja: Mario Saarik.

Eesti Improteater
<http://www.improteater.ee/>Facebookis www.facebook.com/improteater

(NB! Facebooki eri!- ühine Eesti Improteatri Facebooki fännilehega ja jaga etenduse üritust ning sooduspilet ongi Sinu!)