Sündmuste arhiiv

Toitumismaraton

söök

Teisipäeva õhtul täidab Vats inimeste kõhtusid, kuid teisel moel kui kombeks. Tavaliselt ikka haarad menüü ette ja võtad miskit kindlat. See teisipäev on asjad pea peale pööratud – astu üle ukse, loovuta mõned hüveühikud ja söö palju tahad! Ja see pole nali, vaid täiesti tõsine reaalsus.

Seekord on laud juba ammu kaetud ning pole vaja muud kui haarata taldrik ja see ilusti ära täita. Tahad seda? Aga palun! Tahad toda? Lase käia! Sekka äkki ka kolmandat? Miks ka mitte!

Rootsi laual on ööbikukeeled ja elevandivorst, sekka ükssarve hingeõhus marineeritud orhideeõied. Noh, tegelikult siiski väheke maisemad ja lihtsamad road, mis tuttavad õhtumaade köögist. Ütleme nii, et kõht tühjaks ei jää, valikut on, vats ei nurise ja elu om üpriski lill.

Nagu teisipäevale kohane.

Pakkumine kehtib vahemikus 17.00 kuni 22.00, söögipilet maksab 3.- eurot ja ei sisalda endas jooke.