Sündmuste arhiiv

Mailaulu neljas ehk viimane kontsert

mailauluus

Tänavu juba üheksandat korda aset leidv autorilaulufestival Mailaul toimub 3.-5. mail Tartus. Mailaul edendab autor-esitaja tüüpi loomingulist traditsiooni kogu tema mitmekesisuses ja rikkuses. Laiema publiku ette tuuakse tuntud ja tunnustatud tegijate kõrval ka noori värskeid hääli, kes väärivad laiemat tähelepanu. Kolme päeva jooksul toimub Genialistide Klubis ja Tartu Uues Teatris kokku neli kontserti.
Mailaul 2012
neljandal kontserdil astuvad üles:
William Must Hunt
Veiko Tubin
Aapo Ilves ja Alar Kriisa
Ansambel Tume
InBoil

 

William Must Hunt: Highway folk. Ma ei tea, mida see täpselt tähendab, aga seda ma teen – nii nad ütlesid.

http://www.soundcloud.com/william-must-hunt
https://www.facebook.com/pages/William-Must-Hunt/292174387478907

Veiko Tubin on Tallinna Linnateatri näitleja, kes lisaks laval olemisele on teinud ka viis muusikalist kujundust teatrilavastustele, mängib klaverit, kirjutab muusikat ja armastab fotograafiat. Tema lemmikintrument on klaver ja sellega musitseerib ta ka sellel kontserdil. Kuuleb autori omakirjutatud loomingut.

Folgi- ja hitikardinal Aapo Ilves häältel ja kitarril ning Alar Kriisa, maailma parimast bluusibändist Bullfrog Brown suupillil.

http://www.youtube.com/aapoilves

Ansambel Tume on kolmest liikmest koosnev kooslus, mis hõlmab endas kirjeldamatut muusikalist spektrit. Samas on Tumedal siiski välja kujunenud oma stiil, milleks on bändi liikmete enda määratluse järgi KTM, ehk kurat teab mis.