Sündmuste arhiiv

Company Chemins de Terre esitleb: “PROF. OLAV STEVENSON”

Polichineur C.P.recto

Company Chemins de Terre esitleb: “PROF. OLAV STEVENSON”

Üks filosoof ja 40 elusolendit ühes kummutis. Siit tuleb professor Olaf Stevenson, filosofeeriv nukunäitleja koos lahutamatu kummutiga! Kummutis on 40 sahtlit, mis peidavad endas kõikvõimalikke esemeid – seal on tööriistad, lusikad, kahvid – tavalised asjad, mis viivuks ellu ärkavad. Hetkel, kui professor meile lugu jutustama hakkab, algab vaatemäng: kas härra Palette purustab juustuviskamise maailmarekordi? Kas vaene armuvalus porrulauk kohtab oma unelmate banaani? Kas tigudel lubatakse reostamist jätkata? Mõned vastused selguvad etenduse käigus, teised hiljem Sinu enda köögis.

One philosopher and 40 living objects in a chest of drawers. Here comes Prof. Olaf Stevenson, philosophical puppeteer, with his inseparable closet. This one has got around 40 drawers from which emerge all kinds of everyday objects: a tool, a spoon, a frok – which for a short time will come to life. The moment he needs to tell us a story; it´s show time: Will Mr. Palette break the world record of cheese-throwing? Will the poor love-sick leek meet the banana of his dreams? Will the snails be allowed to carry on polluting? Some answers you will get during the show. Some others, later, in your own kitchen.

Lavastaja/director: Francy Begasse
Esitaja: Stephhane Georis
Pikkus: 55 min.

klipp etendusest: http://www.youtube.com/watch?v=L9mZpXGVd6U