Sündmuste arhiiv

’100 Shows, 1 Year’

poster21julyweb

live: Ape of Neptune
100 kontserdit – 1 aasta. Pisut palju? Ansambel ‘Ape of Neptune’ on võtnud ette selle väljakutse. Taani päritolu, kellest üks on sündinud Eestis, on reisinud Eestisse, et anda kontsert 19. Juulil Tallinnas VonKrahlis ja 21. Juulil Tartus Genklubis.
Meloodiline alternatiivne rokk trio tegi ennast nähtavaks taani muusika maastikul 22. märtsil alanud ’100 Shows, 1 Year’ tuuriga, mis on viinud neid juba läbi Taani. Nüüd nad tuuritavad Balti mere äärsetes riikides (Sakasamaal, Poolas, Leedus, Lätis, Eestis, Soomes ja Rootsis), et tutvustada hiljuti väljastatud debüüt EP-d ja Video EP triloogiat. Video EP triloogia on innovatiivne muusika video, mis uurib alateadliku mõistust ja hirme. See on film iseenda loomisest ja defineerimisest läbi edu ja ebaõnnestumiste.
www.facebook.com/apeofneptune
www.apeofneptune.com

live: Maxtraktor
Maxtraktor on 2011. aasta sügisel loodud 5-liikmeline raskekünnivahend, kuhu kuuluvad Maarius Urvet (vokaal), Simo Toode (kitarr, taustvokaal), Paap Muru (kitarr), Siim Saksniit (bass) ja Glen-Mihkel Lilleberg (trummid). Traktorite lugusid iseloomustavad vaod on sügavad, mudased ja toored ning masin valjult mürisev – kõrvaklappide kandmine pehmekõrvalistel soovitatav.
2012 avaldas bänd oma esimese muusikavideo:
“Liquid Star”.http://www.youtube.com/watch?v=1nPbv3juZqEhttp
www.facebook.com/Maxtraktor