Sündmuste arhiiv

NELJAS SEKTOR

neljas_sektor

live:
GALVANIC ELEPHANTS

on Tartus tegutsev kamp, kes põimib oma muusikas nii poppi, rokki kui ka elektroonikat. Septembri esimesel kolmapäeval Von Krahlis koos Kanada elektropopi pundi Junior Boysiga üles astuvat Galvanic Elephantsi on kirjeldatud kui tõusvat Tartu tantsu-roki bändi.
www.galvanicelephants.com

ANS. ANDUR
ehk legendaarne indie-grupp, kes andis kevadel välja oma neljanda albumi. „Meile on alati tähtsam olnud lugu ise: meloodia, harmooniad, huvitavad akordijärgnevused… Mitte et kasutada alati hästi moodsat produktsiooni ja saunde, samas kui mingit lugu võib-olla kõigi nende kihtide all polegi.“ Hetkel on väntamisjärgus nii film kui ka video. Viimast luuakse loole “Nüüd käin ringi zombina”.
www.facebook.com/pages/Ans-Andur/318513251742?ref=ts

LAULAN SINULE
kõikide lugude autor ja teostaja on abstraktsema elektronmuusika taustaga Taavi Tulev. Lavidel liituvad temaga Triinu, Hallutsinogeenius ja Veroonika 1000. Mhm, see on Meta ACID Techno Elektro Epic Pop Hardcore Radical Chillout
www.facebook.com/LaulanSinule
www.soundcloud.com/search?q%5Bfulltext%5D=laulan+sinule

 

vinüül/cd: Berk Vaher & Paul Sild

fb: https://www.facebook.com/events/231863606936956/