Sündmuste arhiiv

Indigolapsed

Indigolaste kool TARTU 2012webi
IndigolapsedJälle rõõmustavad Indigolapsed ilusaid inimesi. Nad ronivad kõrvade kaudu teie ajukurdude vahele ja hakkavad seal rõõmumasinate abil endorfiine tootma nii, et pisarad hakkavad silmanurkadest välja pritsima ja naer kisub vägisi näole.
Tulge, tulge, sest järgmine Indigolaste kontsert toimub alles Detsembris või veelgi hiljem!

Mängitakse entofolk jazzi, lauldakse armastusest ning narritakse neid, kes ikka veel arvavad, et hea mõte on võtta pangalaenu. Kohal peagi Californiasse põrutav Tom Valsberg ja peagi Austraaliasse põrutav Joosep Kõrvits. Mõlemad mehed lubasid enne ärasõitu korralikult pillikeeli helistada ja Joosep lubas anekdoodi asemel seekord esitada klassikalisi palasid kaenlapuuksul.Alla meetri mehed tasuta.
Alla 12 aastased lapsed poole hinnaga ja ainult kohapealt.Samuti saab kohapeal osta Tom Valsbergi äsja ilmunud Raamatut “Kuidas rännata ilma hirmuta”, mis ilmub koos kogumikiplaadiga Tom Valsbergi parimatest lauludest erinevate ansamblitega.

1. Manki Maind – Võib ma viskan televiisori su köögiaknast välja?
http://soundcloud.com/tomvalsberg/tom-valsberg-ja-ans-manki
2. Indigolapsed – Beneficio La-La-La
3. Manki Maind – Mangustiinid ei olegi ahvid
4. Indigolapsed – Unelaul kõigile, kes homme tööle lähevad.
5. Indigolapsed – Salmidevalaja
6. Indigolapsed – Ookeanilaul
7. Tane Mahuta – Taevane Vägi
8. Manki Maind – Päevakoera koerused
9. Indigolapsed – Marionett
10. Manki Maind – kop kop kes seal on?
11. Indigolapsed – Kahesaja aasta pärast
12. Manki Maind – Rõõmuallikad
13. Indigolapsed – Ei tea kumb
14. Manki Maind – Tuleviku jäätis
lisalugu: Tommi Vanaisa – Mehiko teel