Sündmuste arhiiv

Tom Valsberg ja MANKI MAIND “Väga rets plaat” plaadiesitlus

genklubile

Manki Maind teeb diibi sõnumiga tip-top-popmuusikat, mis annab igaühele vihjeid kuidas manifesteerida omale veel imelisem elu. Lihtsalt öeldes on kõigil võimalus valida, kas olla junnilt junnile hõljuv PORIKÄRBES või HOOPIS lillelt lillele lendav MESILANE! Olles mõlemad korduvalt järele proovinud, soovitame teist varianti!

Manki Maind tekkis 2012 suvel, kui Joosep ja Tom otsustasid hakata kütma veidi rütmikamat muusikat koos geniaalse trummari Ian Mikael Kirsiga. Härrasid seob ühine huvi ja soov läbi muusika muuta enda ja teiste elu radikaalselt põnevamaks ja õnnelikumaks, sest nagu totaalsetele egoistidele kombeks, on ka Tom, Joosep ja Ian mõistnud, et nad saavad õnnelikud olla vaid siis, kui kõik teised on ka õnnelikud.

Kuula mussi siit: www.mankimaind.ee
Liitu FB sündmusega siit FB plaadiesitlus<http://www.facebook.com/events/318408364923139/>
Tsekka Manki Maindi FB-s siit: Manki Maind

Bänd:
Tom Valsberg – laul, sõnad, kitarr
Joosep Kõrvits – laul, tšello, bass, sünt
Ian-Mikael Kirss – löökriistad
Külaline:
Ndjoba Gueue -bass ja vokaal (Soome/Senegal)

Pilet piletilevist 6.- ja kohapeal 8.-
Rets plaat massap 15.-, kes teavad salanippe saavad 13ga