Sündmuste arhiiv

Vestlus Palestsiina teemadel

palestiina

Toimumas on vestlusõhtu, kus Palestiinas vabatahtlikuna aega veetnud Paula Salurand jagab oma kogemusi.

Oodatud on kõik huvilised, kes on Palestiinast ja/või Iisraelist mingit moodi teadlikud, aga ka inimesed, kes lähis-idast veel midagi ei tea. Üldised aruteluteemad on Lähis-Ida, moslemid, kultuur, kohalikele abi osutamine, igapäevaelu tähelepanekud, identiteet ja muud teemad, mis esile kerkivad.

I’m organizing four discussion evenings, where I’ll be sharing my experiences about Palestine with the interested people being in Estonia. There will also be joining some other volunteering people, who have been on the same trip, but have had different experiences. Every event the people are changing and subjects vary (and sometimes I might lead the discussion alone).
I am inviting all the people to listen and share their feelings, thoughts, and facts among the others!