Sündmuste arhiiv

Augustibluus esitleb: David Rotundo (CAN) Band

laup123

live: David Rotund BAND

David Rotundo on Torontost pärit bluusilaulja, helilooja ja eelkõige üks Kanada parimatest suupillimängijatest. David on mänginud koos paljude bluusi suurkujudega nagu Jack de Keyzer, Lee Oscar, Jeff Healey, Johnny Winter, Edgar Winter, Finis Tasby, James Cotton, Magic Slim jpt. David Rotundot on tunnustatud erinevate autasude ja nominatsioonidega:

-Maple Blues Award Harmonica Player of the year 2007
-Maple Blues New Artist of the year 2002
-CBC Galaxy Award New Artist of the year 2001 Canadian
-Indpendent Artist Association New Artist of 2001
-9-kordne Maple Blues Award Harmonica Player of the Year nominent (2002-2007 ja 2009-2011)
-kahekordne Maple Blues Award Electric Act of the Year (2003 ja 2008)

David Rotundo on eriliselt energiline lavakuju. Näiliselt mängleva kergusega suudab ta oma pilli järgi tantsima panna kasvõi staadionitäie inimesi. David Rotundo on kompromissitu showman, tema sõnul on igale artistile kõige olulisem mõista, et esinetakse publikule: “Artisti väärtuse määrab ainult publiku rahulolu ja seepärast peab igasse kontserdisse suhtuma kui viimasesse.”

David Rotundo külastab Eestit teist korda. Esmakordselt sattus ta Eestisse Ultima Thule asutaja ja kitarristi Slavka Kobrini kutsel käesoleva aasta kevadel. Koostöö Eesti muusikutega laabus paarinädalase Eesti-Vene tuuri käigus sedavõrd hästi, et David otsustas kasutada sama bändi oma 2013. aasta Euroopa tuuril. Selle aasta oktoobris on David taas Eestis, et valmistuda tuuriks ja anda mõned kontserdid. Bändi koosseisu kuuluvad Slavka Kobrin, Raul Ukareda, Argo Toomel ja Annely Kadakas.
https://www.youtube.com/watch?v=0-Sk_g5L9jU

live:  Power Play (jazz-rock)
Power Play esitab vanemat ja uuemat fusion muusikat. Kavas nii tuntud coverid (Chick Corea, Tony Williams Lifetime, Billy Cobham), kui ka enda looming. Bassil Siim Usin, trummidel Rauno Pella, klahvpillil Madis Muul, kitarril Pent Järve
http://soundcloud.com/power-play-3/demo

dj-d: Indrek Mällo ja Marvin Mitt (IHM Trio)

 

VÕIDA TASUTA PILET:
Jaga sündmust ning seda videot (https://www.youtube.com/watch?v=0-Sk_g5L9jU) oma Facebook´i seinal. Anna sellest märku ürituse seinal-kõikide jagajate vahel läheb loosi 2X2 tasuta piletit.