Sündmuste arhiiv

TANTSUTEATRI STUUDIO LAVAAUK ESITLEB: NOORTE TANTSULAVASTUS „AATOMIKU JUHTUMUSED“

aatomikud

(V. Beekmani jutustuse ainetel)

esietendus 17. august 2012 (Pärnu)

Siselavale seadnud : Annika Viibus ja Helen Solovjev

Koreograafid: Annika Viibus , Kardo Ojassalu, Helen Solovjev, Kati Juurik, Evelyn Uisk, Eliisa Lott
Muusika: Dwam (Tallinn)
Blues/Rock/Pop/Rockabilly

Mats-Laes Nuter – kitarr, vokaal
Kristian Pentus – kitarr, vokaal
Martin-Eero Kõressaar
– kontrabass
Madis Katkosilt -löökpillid
https://www.facebook.com/Dwamband

Tantsijad: Kristel Tammesalu, Laura Väli, Lisette Kandima, Laura Pampa, Kati Kuura, Siret Oja, Marit Oja, Merilin Martinson, Siret Kustassoo, Andrea Annus

Etendus on valminud nelja tantsulaagri tulemusena: Tavevaheaja tantsulaager /4.-6. jaanuaril/, Kevadine tantsulaager kahel nädalavahetusel / 13.-15. aprilli ning 12.-13. mail/ Suvevaheaja tantsulaager /13.-17.augustil/, mille lõpuks toimus lavastuse esietendus.

Inspireeritud V. Beekmani jutustusest „Aatomiku juhtumused“

Korraldab: MTÜ Tantsukingad löövad pilli
Projektijuht: Kadri Vaas

Toetajad ja koostööpartnerid: Eesti Kultuurkapital , Gabriele moe- ja tantsukool , OÜ Vaas&Vaas

Taust:
2010 aasta 20.august esietendus sama projekti raames Raehoovis noorte kaasaaegse tantsu etendus “Ütle “REDEL” …” (Koreograafid: Annika Viibus, Kardo Ojassalu, Eliisa Lott, Katre Aab). Etendust esitasime ka 2010 a. Novembri Tantsufestivalil Pärnus ning aprillis 2011 toimunud festivalil LONKS -Loominguliste Noorte Kokkusaamine Haapsalus. Kaasategev oli noorte muusikaline kollektiiv R.P.M.
2011 aasta 5.august esietendus sama projekti raames Anni Akadeemia hoovis noorte kaasaegse tantsu etendus „Vurrkannide suvepäevad“ (Koreograafid: Annika Viibus,Kardo Ojassalu, Eliisa Lott, Katre Aab ja Kati Juurik). Etendust esitasime ka 2011 a. Novembri Tantsufestivalil Pärnus, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia Kultuurikolmapäeval (nov.2011), 31.03.2012 Haapsalus LONKS (Loominguliste Noorte Kokkusaamine) Festivalil ja Viljandi Tantsunädalal 27.04.2012. Kaasategev oli noorte muusikaline kollektiiv Sibyl Vane (Noortebänd 2011)