Sündmuste arhiiv

Kruuvi ja Paha Polly plaadiesitlus kontsert

Kruuv
Kosmos ootab“ on Paha Polly kolmas album, mis on bändile omaselt hoogne, kuid võrreldes varasemate plaatidega bändiliikmete arust küpsem, mis on ka loomulik, kui arvestada, et bändil on täitunud seitsmes tegutsemisaasta. Ka iseloomustab uut albumit mitmepalgelisus ja -kihilisus, mis peegeldub muutunud helipildis ning milles oma roll on kindlasti Paha Polly muutunud kollektiivil. „Kosmos ootab“ on bändi sõnul värske ja puhas nagu mahasadanud lumi.
https://www.facebook.com/pahapolly 

Kruuv sõidab mööda ilusat Eestimaad ringi ja annab kontserte. Lisaks esinemistele teeb ansambel ka proove ja mõtleb välja uusi lugusid, mida järgmistel kohtumistel publikuga jagada. Eks ikka need päris head lood, mis proovis kõige rohkem bändile endile meeldivad ning laividel rahvale hea tantsida on, salvestatakse. Kui selliseid lindistatud lugusid tekib juba oma jagu, tuleb välja anda plaat. Ning kohe kui plaat on ilmunud, on märk endast muusikamaastikul maha jäetud ning tuleb hakata mõtlema tulevikule. Just nii – sõita veel rohkem mööda Eestimaad ringi, veel rohkem kontserte, teha läbi öö proove ning loogilise jätkuna – teine plaat! Kruuv avaldab oma teise albumi “Lihtsalt jee!” käesoleva aasta novembri teises pooles, millelt leiab bändile omast eestikeelset, peole kutsuvat ning head meeleolu tekitavat tantsumuusikat. Kogu plaat on salvestatud Kruuvi enda poolt nii suvel kui ka talvel, külmas ja kuumas, Tallinnas, Tartus ning Paides, püüdes heliridadele kinni vaimud, näkineiud ja kuninga hinged kõigist kolmest linnast.

Pidu jätkub Margus Tiru plaadimuusikaga.

NB! Käimas ka kampaania, millega võib võita tasuta pileteid koos Polly ja Kruuvi uute plaatidega!

Selleks:

1. FB attendi üritusel.
2. Jaga ürituse plakatit.
3. Kirjuta sellest ürituse seinale!
Plakati link:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151245637819907&set=a.395743364906.173978.257027839906&type=1&theater