Sündmuste arhiiv

Usuteaduskonna jõulupidu

usuteaduskond

Sumedal detsembrikuu neljapäeval, mis kannab numbrit kuraditosin, toimub TÜ usuteaduskonna jõulupidu. Tähistame J.K sündi, talvise pööripäeva saabumist, Püha Nikolausi altruismi või lihtsalt ilusat Tartut, maailma. Uksed on valla usuteadlastele kella 20.00-st. Ühine laud on kaetud kella 21.00-ks Ühises lauas soe toit ja ka kerge keelekaste! Kell 22.30 on uksed valla kõikidele jumalalammastele, sest siis algab disko. Muusikalise avalöögi annab dekaan Riho Altnurme. Avatud on baar,’ ‘MAKSMINE SULARAHAS!

Selgunud on ka lõplik DJ-de nimekiri:

PhD. / usuteaduskonna armastatud dekaan Riho Altnurme
PhD. Urmas Nõmmik
PhD. Kaido Soom
PhD. Roland Karo
PhD. Ain RiistanPilet usuteadlastele on 2, mitteusuteadlastele Facebookis “tulijana” 3 ning kohapeal 5 eurot.

Küsimuste korral võite julgesti pöörduda Heidi Maibergi või Marietta Kadaniku poole.