Sündmuste arhiiv

Tallinna Tantsuteater “Jõulud. Viimast korda”

TLNTants

Õnnetus hüppab uksest, astub aknast ja poeb prao vahelt, kui kogemata mulgu leiab”

Dmitri Harchenko humoorikas võtmes lahendatud tantsulavastus elustab vaataja silmis tuntuid ja vähemtuntuid lugusid folkloorist, aga ka õuduslugusid uudsemast rahvaloomingust. Kaasaegsele koreograafiale ja stseenidele 21. sajandi inimese igapäevasest elust lisanduvad semiootilised kujundid ja kergesti äratuntavad ebausu kujud, mis tihtipeale panevad inimest käituma mitteharjumuspäraselt. Visuaalset poolt toetavad videokujundus, elavas esituses löökpillimuusika ning keskaegse Hopneri maja ruumistik.

Autor-lavastaja-koreograaf-kunstnik: 
Dmitri Harchenko

Muusik löökpillidel: 
Tõnu Tubli
Tantsijad: 
Xenia Rudakova, Endro Roosimäe
Videokujundaja: 
Einar Lints

 Piletid müügil Piletimaailmas

 Info:
www.tantsuteater.blogspot.com
www.tantsuteater.ee

heili@tantsuteater.ee
+372 55 526039