Sündmuste arhiiv

Elephants From Neptune EP “I” esitlus

Elephants_From_Neptune_A3_Tartu_bleed5mm_1_uus-1

Elephants From Neptune
Slippery Slope

2012 oma debüütplaadiga laineid löönud Elevantidel on au esitleda oma esimest EP’d nimega “I”.

“I” on esimene EP kolmest, mida Elephants From Neptune enne suve algust välja annab. Esimene singel EP’lt nimega “Make It Happen” ilmub 13.veebruaril. Kogu EP on tasuta allalaetav alates 27.veebruarist.

2012.aasta kevadel andis bänd välja omanimelise debüütalbumi, mis pälvis Eesti Muusikaauhinnad 2013 gaalal kaks nominatsiooni – parim rockalbum ja parim ansambel. Muusikud andsid ülimenuka ja palju tähelepanu pälvinud kontserdi festivalil Positivus 2012 ning lisaks soojendas bänd ka Tallinna Lauluväljakul maailmakuulsat Red Hot Chili Peppersit.

2013.aasta alguses esitlebki bänd oma esimest EP’d “I” kontserditega Soomes ja Eestis.

Elephantsi kutsel on kontserdi erikülaline Slippery Slope, kellega koos on hiljuti mängitud täismajale klubis Sinilind ning ka R2 Livel.

Slippery Slope on kolmeliikmeline alternatiivroki grupp Tallinnast. Bänd üritab anda publikule, mida ta vajab – parima live-kontserdi täis energiat. Nende muusikal on Muse’i võimsus, Dredg’i emotsioonid ja Mutemath’i gruuv. Slippery Slope koosneb eluaegsetest sõpradest, kellel on energiat täitmaks ükskõik milline lava. Pärast kaitseväe ajateenistuse pausi aastatel 2010 ja 2011, on bänd tagasi ja motiveeritum kui kunagi varem.

2012. aasta septembris andsid nad välja esimese singli ning varsti peale seda võitsid ka Noortebänd 2012 tiitli, mis andis neile veelgi hoogu juurde. Praegusel hetkel on nad pigem kontsertbänd, kelle esinemistest ei tasu ilma ei jääda.