Sündmuste arhiiv

Üllar Jörberg ja sõbrad! Veel suurem sünnipäevapidu GenKlubis!

veel-suurem-sünnikäevapidu

Veel suurem sünnipäevapidu!

Laupäev 2. märts 2012
Uksed: 22.00
Hind: 5 € / sünnipäevalastele tasuta!*

Genialistide Klubi aitab grandioosselt tähistada vana kamraadi ja kaaskorraldaja Mihkli vananemist ja võtame julgelt tähistada ka kõigi teiste samal päeval sündinute sünnipäevad! Selleks puhuks on esinema kutsutud ei keegi muu, kui vanameister Üllar Jörberg isiklikult, kes üheltki õigelt sünnipäevalt ei puudu! Omalt poolt panevad õlad alla sõbrad Viljandi Kultuuriakadeemia päevilt, tuntud kunstiinimesed Hajameelsed Kunznikud ning tordil panevad küünlad põlema DJ’d Rutman, KashéL, Mattias jt.

Nõela all keerleb nii maailmamuusikat kui indie´t, musta rütmi, soul´i ja hip-hop´i, house´sist rääkimata-kõik mis tantsida kannatab, läheb käiku!

 

◆Üllar Jörberg

Üllar alustas oma lauljateed 1967. aastal restoranis Kaseke, nii et 2013. aastaks on ta laulnud järjest tervelt 46 aastat. Veel 2011. aastal Õllesummeril esinedes tegi tollal 70-aastane Üllar laval spagaati oma viis korda! -Delfi Publik 19. detsember 2012-

Kutse tantsule: http://www.youtube.com/watch?v=7i1k7_IrGg8

◆Hajameelsed Kunznikud feat Egert

Üle pika aja tõmbavad Genklubi laval välja pillid Viljar, Elari, John, Qlno ja Riho ning viljelevad teie ees kõige ehtsamat melodramaatilist kantri-folk-rokki armastusest ja ilust ja mõnest asjast veel. Kaunid ja andekad mehed Viljandi Kultuuriakadeemiast. Suurt kunsti, sügavat lüürikat, fantastilist pillimänguoskust ja meheideaalide kehastust. Suupilliga on külalisesinejana kohal endine liige Eku!

https://www.facebook.com/Kunznikud

“Armastus” Rubiinis feat. staarsuupillimängija Egert!

http://youtu.be/MZjSGYRUMTA

Kodused vibe’id:

http://www.youtube.com/watch?v=9l7gUv9Y7DM

 

Pidulistele plaate keerutamas:

 

Rutman (musta rütmi ja souli)

KashéL ( maailmamuusika)

Mattias ( vanakooli hauss ja indie)

jt

 

Liikuvad pildid paneb seintele Aleksander Sprohgis

 

*kel 2. märtsil sünnipäev, võta dokument kaasa ja pidu on sulle tasuta!

 

Võida pääsmeid Facebook´is: https://www.facebook.com/events/417756054980063/

 

——-

◆Nagu tugevamatel sünnipäevalistel kombeks, algab pidu juba päevake varem. Seega, kellel jaksu, need on oodatud tähistama juba eelmisel päeval pubis Krooks, kus pidu kõigile sootuks tasuta! Tulemas üllatused ja muidu hullud inimesed.

Kiiremaid riime pillub salapärane Masta Robusta /Anis Arumets /Suupillijämm bluusiradadest hiphopini Egert Rohtla /Beatbox’i tulistab Zoo /Kitarri näpivad John ja Ivory ; djembedel soleerivad Arts ja Tõnis/ Teemas võimalikud mashup´id!