Sündmuste arhiiv

Latino tantsuõhtu “LA NOCHE LATINA”

la_noche_latina_genklubi
Tartu Latin Club ja Genialistide Klubil on heameel teatada suurepärasest latino tantsuõhtust “LA NOCHE LATINA”!Kella 22:00-st, on tanstupõrand Sinu päralt! Ei oma tähtsust, kas oled algaja või tantsinud aastaid, sa oled teretulnud juba uksest sisse astudes!Esimest korda toimub see üritus Genialistide Klubis! Ilus ja suur tantsupõrand, võimas akustika ja ideaalne asukoht.

ÄRA JÄÄ ILMA MEIE SUUREST AVAPEOST: Kolmapäeval, 20. märtsil! Sissepääs tasuta!

—————————-

AEG: Pidu algab kell 22:00 ning kestab klubi sulgemiseni.

MUUSIKA: Parimat Latino muusikat mängib DJ MaRiNo: salsa, bachata, cha cha, kizomba ja mitmed teised ladina rütimid.

ASUKOHT: Genialistide Klubi, Lai 37 (sissepääs Magasini tänavalt)

TANTSUPÕRAND: Suur põrand (hea seemisest ning nahast kingataldadele) ning väga mugavad istumiskohad.

—————————-

 


“LA NOCHE LATINA” on suurepärane õhtu pühendatud salsale, bachatale ja keskendudes erinevatele rahvusvahelistele Salsa rütmidele! Rohkem informatsiooni salsa õhtute ja salsa trennide kohta on võimalik saada, kui ühined Tartu Latin Club grupiga info@tartulatinclub.com ja http://www.tartulatinclub.com/