Sündmuste arhiiv

Muusikat ja luulet peab saama, muidu suren

Erineva tausta ja maailmavaatega neljaliikmeline sõprade grupp mängib oma loomingut ja kaverdab kaverdamisväärseid artiste. Muusikavalik on seinast seina: saab nii pop´i kui mitte-pop´i, miskit klassikutelt, räppi, akustilist, regivärssi ja midagi lihtsalt armastusest.

Muusikute hingetõmbamispause täidavad Tartu noored luuletajad – või täidavad hoopis muusikud luuletajate pause? Seda otsustab publik. Kindlasti leiab igaüks äratundmisrõõmu või miskit südamelähedast. Ühtki kuulajat ei jäeta külmetama. Tule ise ja võta sõber ka kaasa.

 

Bänd Kadunud Kutsed

Anni (vokaal, rütm)

Gertrud (vokaal, harf)

Madis (kitarr, trummel, rütm)

Tiit (natuke vokaali, kitarr)

 

ja

 

Noored luuletajad:

Artur Nagel

Sten Õitspuu

Mirjam Suve

 

Pilet: hea tuju €