Sündmuste arhiiv

5. ERMO

5_ERMO

Juba viiendat korda toimub Tartus Elleri kooli Rütmimuusika osakonna Noorte Loomingukonkurss ehk ERMO 5.

Žürii, mille koosseisu kuuluvad kõrgelt hinnatud Eesti muusika professionaalid, valib Tartu linna parimaid jazzmuusika ideid ja nende teostajaid neljas kategoorias – parim vokalist, parim instrumentalist, parima loo ning parima seade autorid. Eriauhinna saab ka parim ansambel.

Varasematel aastatel on ERMO-l tunnustust pälvinud praegu juba veidi laiemalt tuntud noored muusikud – Laura Junson, Marvin Mitt, Kaisa Lillepuu, Roland Mällo, ansamblid X-Panda, IHM Trio ja mitmed teised.

Konkurss toimub neljapäeval, 4. aprillil, algusega kell 12.00 Genialistide klubis. Auhinnafondi võitjatele paneb välja Tartu linn.
Olete kõik oodatud! Tulge ja vaadake, milleks meie noored võimelised on!

Üritus on kõigile tasuta!

http://www.tmk.ee/osakonnad/rutmimuusika/noorte-loomingu-konkurss