Sündmuste arhiiv

Shakespeare/Stoppard/Unt/Kalju Komissarov: “Neetud rist”

II kursuse lõpu erialaeksamina valminud kahevaatuseline lavastus põhineb W. Shakespeare’i näidenditel “Hamlet” ja “Kuningas Lear”, T. Stoppardi näidendi l”Rosencrantz ja Guildenstern on jälle surnud”, Mati Undi näidendi “Good-bye, Baby” peatükil, kus Parsifal lahkub nõiutud lossist ning toetub ideeliselt ühele Bertold Brechti luuletusele. Neetud rist, kohustus mitte enam olla süüdimatu alaealine, kohustus vastutada oma tegude eest ning südame kohustus olla aktiivne olukorras, kus mugavam oleks vaikida, lasub iga mõtleva inimese õlul. Aeg liigestest on lahti.
 

Kunstnik: Laura Niils, Elise Nigul (TÜVKA dekoraator-butafoor III)

Valgus: Rommi Ruttas, Laura Maria Mäits (mõlemad TÜVKA valguskunst I)

Video: Rauno Polman

Plakat: Ivar Piterskihh (TÜVKA valguskunst I)

Heli: Janar Paeglis, Peep Maasik

Laval: 10. lend
 

Kestus: Vaheajaga 2h 30min
 

Üritus FB’shttps://www.facebook.com/events/575982835758444/