Sündmuste arhiiv

Loomade nimel kutsub kinno: karusnahk!

karusnahaplakat_veeb

Liikumine Loomade Nimel kutsub kõiki loomasõpru esmaspäeval, 2. detsembril, kell 19:00 Genialistide Klubi saali filmiõhtule „Loomade Nimel kutsub kinno!“, mis seekord keskendub praegu väga aktuaalsele karusnaha teemale.

Näha saab karusnahateemalist lühifilmi ning ka Eesti karusnahatööstust kajastavaid kaadreid.

Esimene film on 2008. aastal Suurbritannias valminud „Kill It, Skin It, Wear It“, mis jutustab, kuidas Merrilees Parker, tavaline naisterahvas, viib end kurssi karusnaha ja selle tootmise tagamaadega. Algab reis karusnahatööstuse telgitagustesse. Film on inglise keeles.

Lisaks sellele näitame kaadreid Eesti karusnahatööstusest. Näha saab videomaterjali Baltikumi suurimast karusloomakasvandusest Karjakülas, mille liikumine Loomade Nimel sel kevadel avalikustas.

 

Filmidele järgneb ettekanne Loomade Nimel karusnahavastase kampaania viimastest arengutest. Kuulda saab uudiseid Keskkonnaministeeriumi kavandatavast mingifarmide keelustamise eelnõust ning 26. novembril toimunud vastavateemalisest ümarlauast, kus osales ka Loomade Nimel esindaja.

Kohapeal pakutakse vegan snäkke ja teed.

Kohtumiseni 2.detsembril Genialistide Klubis!

 

Üritus FB’s: https://www.facebook.com/events/1453240224902885/