Sündmuste arhiiv

Loomade Nimel kutsub kinno!

Screen Shot 2014-01-13 at 12.20.59

Liikumine Loomade Nimel kutsub kõiki loomasõpru esmaspäeval, 13. jaanuaril, kl 19:00 Genialistide Klubi (Lai tn 37 taga) saali järjekordsele filmiõhtule sarjast „Loomade Nimel kutsub kinno!“ Seekord keskendub filmiõhtu delfiinipüügi teemale ja sellega seonduvatele probleemidele.

Näitame filmi „The Cove“ (2009), mis analüüsib Jaapani delfiinipüügitavade varjupoolt. Filmi režissööriks on endine National Geographicu fotograaf Louie Psihoyos ning osa linateosest on filmitud salaja, kasutades varjatud veealuseid kaameraid ja mikrofone. „The Cove“ on võitnud üle 25 maineka auhinna, sealhulgas „Parima dokumentaali auhinna“ Environmental Media Awardsilt. Film on inglise keeles.

Filmivaatamisele järgneb ettekanne teemaparkidesse vangistatud delfiinidest, mida esitab Loomade Nimel aktivist, kes on ka ise osalenud erinevates mereelustiku kaitse projektides.

Kohapeal pakutakse ka teed ning vegan snäkke.

Kohtumiseni 13. jaanuaril Genialistide Klubis!

Sündmus FBs

https://www.facebook.com/events/628513253881960/