Sündmuste arhiiv

Asashio animeklubi filmiõhtu

Paprika_pisi

Asashio animeklubi teine filmiõhtu Genialistide Klubis!

Seekord vaatame Staoshi Koni meistriteost “Paprika”

Lähitulevikus leiutatakse revolutsiooniline psühoteraapiline ravimisviis nimega PT. Läbi seadme nimega DC mini on psühhoterapeutidel võimalik siseneda inimeste unenägudesse ning avastada nende alateadvuses pesitsevaid mõtteid. Enne, kui valitsus jõuab seaduslikult kinnitada sellise tehnoloogia kasutuselevõtu, varastatakse üks prototüüpidest. See omakorda põhjustab uuringukeskuses suure paanika, sest kasutades seadet valest, on võimalik magaja isiksus totaalselt ära kustutada. Tuntud teadlane dr Atsuko Chiba siseneb unenägude maailma oma alter-ego Paprika kaudu leidmaks seda, kes selle teo taga peitub.

Üritus on tasuta.
Kestvus on 90 minutit.
Film on jaapani keeles inglise keelsete subtiitritega.
Ei ole soovitatav alla 15-aastastele.

Genklubi baarist on võimalik osta söödavat ja joodavat. Filmi näitame teisel korrusel.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-ZKXXNCkrf4

Sündmus FBs https://www.facebook.com/events/691595804238855/