Sündmuste arhiiv

AITAME ALLIKABÄNDI ROOTSI – sõbrapäevakontsert

allikabxnd

TEGELIKULT TOIMUB KOGUNI KOLM KONTSERTI!
Sõbrapäeva kontsert 14 veebruaril kell 19 Tartus Gen-klubis
13 märts kell 19 Tartu Ülikooli aulas
16 aprill kell 19 Tallinnas Mustpeade majas.

Kuna Allikabänd esindab sellel aastal mais European Song Festival 2014 Eestit. Festival toimub Rootsis ning sinnasõitmine saab olema meie ansambli esimene välisreis. Üritus on oma olemuselt midagi erivajadustega inimeste eurovisiooni sarnast. Siis loodame bändiga vähemalt osaliselt meie Rootsi sõidu kulud katta. Esimene kontsertidest, millega raha koguda loodame, toimub sõbrapäeval Tartus Gen-klubis. Allikabänd esitab seal oma vanu laule ja mõningaid lugusid ka esmakordselt sh. esitame esmakordselt laulu, mis esindab Eestit nimetatud festivalil. Olge valmis kõigeks, sest esmakordselt Allikabändi ajaloos mängib ansambel ka tantsuks. Saate erinevaid rahvatantse vihtuda.

Sissepääs: kurja tädi ja onu sissepääsu ees ei istu ja väljakäik on ka tasuta :) Kuid samal ajal me kõik teame, mis maksavad kontserdipääsmed ja kui kallis on reisimine välismaale. Loodame, et igaüks, kes kontserdile tuleb, saab toetada meie reisikulusid summaga, mis talle jõukohane ja õiglane tundub olevat.
Olge sõpradeks, tulge ja aidake! Vastu pakume meeldiva sõbrapäeva tantsu- ja lauluelamuse. Lisake meie bändileht oma lemmikutesse ning jagage teadaannet ka oma sõpradega!

Teistest üritustest veidi hiljem!

teie Allikabänd