Sündmuste arhiiv

Dokumentaalika esitleb: Shut Up and Play the Hits

ShutUpDoku3

2011. aasta 2. aprillil andis LCD Soundsystem Madison Square Gardenis oma viimase kontserdi. LCD liider James Murphy oli kindlameelselt otsustanud saata üks põlvkonna kiidetumaid ja mõjukamaid bände laiali just oma populaarsuse tipul, kindlustades luigelauluna karjääri suurima ja ambitsioonikaima kontserdi. Piletid müüdi hetkega läbi. Lõpptulemusena võis aga kogeda ligi neljatunnist suurejoonelist ja priiskavat etendust, mis viis tuhanded külastajad nii rõõmu- kui ka leinapisarateni. Ajakiri New York nimetas sündmust “puhta käsitöö imeks”, ajakiri TIME leinas, sest “me ei pruugi enam eales tantsida.” Dokumentaalfilm viib vaatajad selle ühekordse suursündmuse telgitaguste juurde, näidates lähedalt James Murphy teekonda kontserdini, järgnevat päeva, kuid ka laiemalt tema valiku isiklikke ja ametialaseid tagajärgi.

On April 2nd 2011, LCD Soundsystem played its final show at Madison Square Garden. LCD frontman James Murphy had made the conscious decision to disband one of the most celebrated and influential bands of its generation at the peak of its popularity, ensuring that the band would go out on top with the biggest and most ambitious concert of its career. The instantly sold out, near four-hour extravaganza did just that, moving the thousands in attendance to tears of joy and grief, with New York magazine calling the event “a marvel of pure craft” and TIME magazine lamenting “we may never dance again.” Documenting this once in a life time performance and an intimate portrait of James Murphy as he navigates the lead-up to the show, the day after, and the personal and professional ramifications of his decision.

Sissepääs Tasuta / Free of Charge

Sündmus FBs
https://www.facebook.com/events/709521329080768/