Sündmuste arhiiv

Hevi Nokia

hevinokia_2702_pisi

Hevi Nokia

Gotham O.D (FIN)
Deformation (Tartu, EST)
DJ Märten Rattasepp (Generaadio)

=================================

Gotham O.D (FIN)

Metal influenced finnish rockers, Gotham O.D have released two albums and many smaller releases during their career. Besides their home country they have toured in Baltic region, Central Europe and Asia, way over 200 shows in total. Active touring and releases have established them as one of the trusted names of Finnish melodic metal. Their latest release was the single «Escape to Salvation» with a music video (Filmed on tour in China) and currently they are recording their third album due to be released in a few months. In the year 2014 they will tour actively in Finland and Europe.

Band website: www.gothamod.com
Facebook: www.facebook.com/gothamod
http://soundcloud.com/gothamod
http://open.spotify.com/artist/4cAlwpSAm0NkaxJ49AK4jq
http://www.youtube.com/user/gothamod

=================================

Deformation (Tartu, EST)
https://www.facebook.com/deformationest

Deformation is an metal band from Tartu, founded in 2011.

Deformation on metalit viljelev bänd, mis sai alguse 2011 aasta novembris Tartus, kui kahel Project Massacre liikmel “Habel”(vox) ja Antonil (kitarr) tuli plaan kokku panna uus bänd, et teha midagi uut ja teistsugust. Trumme kutsuti mängima Habe teises bändis (Awaken Whale) mänginud Roland ning bassi kutsuti mängima Jörgen, kel olid Habega varasemad plaanid koos bändi hakata tegema . Teine kitarrist Madis leiti aga Tartoo-Tattoo tatoveerimistoolilt, kui Anton mainis, et otsib bändi kitarrist. 2013 aasta septembris toimus bändis väikene koosseisu muutus – Rolandi asemel asus trumme mängima Andrei, kes on mänginud ka Drivenis ning osaleb hetkel projektis Digital Digital.

=================================

DJ Märten Rattasepp
on multimees, Tartu ülikooli filosoofiateaduskonna kirjandus- ja teatriteaduse magistrant, Marie Underi stipendiumi laureaat, Generaadio raskemuusikasaate Kõlakoda vedaja.