Sündmuste arhiiv

Loomade Nimel kutsub kinno! „Peaceable Kingdom“ (2009)

loomade_nimel_1404_pisi

Liikumine Loomade Nimel kutsub kõiki loomasõpru esmaspäeval, 14. aprillil, kl 19:00 Genialistide Klubi (Lai tn 37 taga) saali järjekordsele filmiõhtule sarjast „Loomade Nimel kutsub kinno!“

Näitame dokumentaalfilmi „Peaceable Kingdom“ (2009), mis räägib farmeritest, kes hakkavad kahtlema loomade tapmise õigsuses, ja nende teekonnast veganismini. Selle taustal käsitleb film ka inimeste ja loomade vahelisi suhteid tänapäeva ühiskonnas laiemalt. Film on pärjatud mitmete auhindadega, nende seas nt. Ojai filmifestivali Festival Theme Award.

Filmivaatamisele järgneb ettekanne veganismist ja Eesti Vegan Seltsist. Eesti Vegan Selts on 2012. aasta kevadel loodud mittetulundusühing, mille eesmärk on koondada veganeid ja vegan-elustiili pooldajaid üle Eesti. Ettekande teeb Eesti Vegan Seltsi juhatuse liige Minna Toots.
Koha peal pakutakse ka teed ning vegan snäkke.

Kohtumiseni 14. aprillil Genialistide Klubis!

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/284688631696223/