Sündmuste arhiiv

FRANKIE ANIMAL-i debüütplaadi esitluskontsert

FA_üld_A2+5

Indie rock bänd FRANKIE ANIMAL annab peale pikka pausi 18. aprillil Tartus, Genialistide Klubis kauaoodatud LIVE-kontserdi, esitledes sellega oma ahjusooja debüüt EP-d “Obsession”. Bänd astub publiku ette täiesti uue kavaga ja oluliset rokilikuma saundiga!!!

Erikülalisena astub üles suurepärane WILHELM Tartust, kes jõudis looga “Resignal” konkursil Eesti Laul 2014 finaali ja lõi laineid äsja lõppenud Tallinn Music Weekil.

Maitsekat mussi enne ja pärast bände mängib Villem Varik!

Uksed 22:00
Wilhelm 23:30
Frankie Animal 0:30

Pilet 5/7*
*Alates 23:00

NB! Esitluskontserdid toimuvad ka 17. aprillil Pärnus, Sütevaka Humanitaargümnaasiumis (opening act John Doe) ja 19. aprillil Tallinnas, kohvikus Sinilind!

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/1374731526141347/

FRANKIE ANIMAL on jäiselt mahlane kui värskelt pressitud virgin mojito reedesel hilisõhtul. See bänd on üheaegselt õrn ja jõuline, lummates publikut oma läbistava, kuid samas intiimse ja tundliku esinemisega.
Frankie Animal on 2012. aasta kevadel moodustatud neljaliikmeline indi rokk bänd. Hoolimata nende lühikesest tegutsemisajast, on nad selle ajaga teeninud mitmete Eesti juhtivate muusikakriitikude heakskiidu. Samuti oli bänd edukas muusikakonkursil “Noortebänd 2012″, kus võideti 8 eriauhinda. Frankie Animali kõlapildis on kuulda mõjutusi bändidelt nagu Mutemath, Arctic Monkeys ja Local Natives. Karismaatilise solisti Marie M. Vaigla häält on võrreldud Norah Jonesiga.

Facebook - https://www.facebook.com/FrankieAnimal
SoundCloud - https://soundcloud.com/FrankieAnimal

Marie M. Vaigla (vokaal/klahvpill)
Jonas Kaarnamets (kitarr)
Jan-Christopher Soovik (bass)
Karl Eerik Valkna (trummid)

WILHELM on kuuest eriilmelisest maitsest, vaatest ja ideest koosnev tervik, mis on keskendunud oma loomingule. Ühtse sünergia ja sümbioosiga kooslus üllatab seguga folgist, jazzist ja indie muusikast. Vahetu emotsioon ja põhjamaine temperament hoiavad pinget üleval algusest lõpuni. Lühikese tegutsemisaasta jooksul on Wilhelm astunud üles erinevatel festivalidel ja konkurssidel ning saavutanud kiiresti levivat positiivset kõlapinda. Kollektiiv on musitseerinud ERMO omaloomingukonkursil, Noortebänd 2013 finaalkontserdil ja ka Eesti Laul 2014 finaalkontserdil.

Facebook - https://www.facebook.com/WilhelmEst
SoundCloud - https://www.soundcloud.com/WilhelmEst

Anett Kulbin (vokaal)
Kaisa Lillepuu (vokaal)
Lauri Kadalipp (saksofon, ukulele)
Paul Neitsov (kitarr)
Jorven Viilik (bass)
Kristjan Mängel (trummid)

KOHTUMISENI GENIALISTIDE KLUBIS!