Sündmuste arhiiv

Mailaul 2014: Tuuli Velling ja Sotsiaalse Närvi Kvartett, Marten Kuningas, FLOATSTONE (BE)

mailaul-bändiplakat-floatstone_A4Tuuli Velling ja Sotsiaalse Närvi Kvartett
Tuuli Velling (Taul) on mitmekülgne eesti artist, keda võib nimetada nii lauljaks,laululoojaks kui ka luuletajaks.Tuuli on kogenud esineja, kes on oma luule- ja muusikaloomingut ette kandnud ETV luuleminutites ja Jüri Üdi klubis ning esinenud 2011. aastal ka Helsingi raamatumessil. Ta on üles astunud festivalidel Pori Jazz, Turku Jazz, Jazzkaar, Mailaul, Juu Jääb ning samuti Türgis Istanbuli jazziklubis Nardis, Tšehhis, Belgias, Venemaal ja mujal. Tuuli on korduvalt esinenud ka kirjandusfestivalidel Prima Vista ja HeadRead. Tuuli esimene autoriplaat „Kuus ruutmeetrit põrandapinda“ ilmus 2013. aastal. Ta on avaldanud luulekogud “Täiuslik ja turvaline“ (2010) ning “6 m2″ (2013).Mailaulul esitatakse Tuuli luuleloomingu põhinevat spoken word’i kava. Tuuliga koos on laval energilistest ja põnevatest muusikutest koosnev Sotsiaalse Närvi Kvartett, kellega visatakse matšeete kirjanduse ja muusika läbipõimunud tihnikusse.
Tuuli Velling -­ laul
Teet Velling – kitarr
Danel Aljo ­- saksofon
Madis Muul ­- klahvpill
Siim Usin ­- bass
http://www.tuuli.ee/

Marten Kuningas
Marten Kuninga debüütplaat “Janu” (2012), mis pani kuulajate huuled kõrbema, leidis positiivset kaja nii leheveerul kui kodukõlaris. Kaval ja peaaegu täiuslik ning universaalselt eesti keeles. Selleks kevadeks on sisekaemused kokkupuudetest kummaliste naabritega või tagurpidi sõnadest viinud teise kauamängiva “Praktiline mees” salvestamiseni, mille laulud nüüd ka laiemale esitusele tulevad. Marten Kuninga kõrval astub üles noor andekas kitarrist Raul Ojamaa.
Ta armastab ilu, ta armastab vaikust, ta hinges on pilu, kust helisid kaikub.

FLOATSTONE
Autorilaulufestivali Mailaul 2014 peaesinejaks on FLOATSTONE. Selle artistinime taga peituv mees on Belgiast pärit Brick de Bois.
FLOATSOTE’i publik on tema muusikat ja stiili võrrelnud artistidega, nagu näiteks Joni Mitchell, Luka Bloom, Tom Waits, Suzanne Vega, Elvis Costello, Morissey, Ry Cooder, Andy McKee, Neil Young, Jack Johnson, John Martyn, Raul Midón, Chris Whitley ja Michael Hedges.
Kontserdil mängib FLOATSTONE erinevas häälestuses kitarre, millega esitab oma laiahaardelist loomingut. Olles laval üksi, suudab ta suurepäraselt täita ka laulja rolli. FLOATSTONE on olnud väga teretulnud külaline rahvusvahelistel lavadel, teda on kuulda ja näha erinevates raadio- ning telekanalites nii Euroopas, kui ka Ameerikas.
2012. aasta aprillis andis ta välja oma debüütplaadi „Meet FLOATSTONE“.
http://www.floatstone.be/

Piletid müügil piletilevis ning kohapea!

http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/muu/?concert=143274