Sündmuste arhiiv

Mailaulu vaba lava

Mailaul_vabalava

Laupäeval kell 14 algab Mailaulu autorilaulufestivali raames vaba lava, kus esinevad 4 noort Eesti artisti omaloominguga.

14.00 Francesco Orsi – Francesco Orsi on itaallane kitarril. Oma muusika kohta on ta öelnud niimoodi: “I like my songs brief, sharp, musically interesting. Words are an excuse for music. When I have no excuses, I borrow them from poets.”

15.00 Raketivõti 

16.00 Vinland – Uljas ja unistav, südamlik ja sensuaalne pop-folk-rokk. Bändi koosseisus Juhani Jaeger (laul, kitarr), Ott Kaasik (kitarr, laul) ja Kristjan Priks (rütmipillid). Lähemalt infot www.vinland.ee 

17.00 Aspen Shivering – Aspen Shiverng’i iseloomustab vast kõige paremini indie, millel on folgi maitse ja jazzi lõhn. Kuid me ei taha ennast liigitada. Oma muusikavaimustusega tahame teid nakatada. Meie eesmärgiks on kaotada piir publiku ja esineja vahel. Bändi koosseisus:
Kaarel Kree (saksofon, ukulele), Joosep Järs (laul, kitarrr, bass), Kaspar Nummert (rütmipillid), Thorny Valk(bass, kitarr), Karoliine-Lisette Kõiv (laul, viiul, kitarr, ukulele), Heigo-Elmar Vahesaar (akordion).

Mailaulu vaba lava on TASUTA üritus! Kohapeal on võimalik toetada esinejaid ja festivali ostes toetuskaarte.

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/238488913010639/