Sündmuste arhiiv

Loomade Nimel kutsub kinno!

Loomade_NImel_12-05-14

Liikumine Loomade Nimel kutsub kõiki loomasõpru esmaspäeval, 12. mail, kl 19:00 Genialistide Klubi (Lai tn 37 taga) saali järjekordsele filmiõhtule sarjast „Loomade Nimel kutsub kinno!“

Seekord näitame kahte filmi: „The Witness“ (2000) ja „Making the Connection“ (2010).

„The Witness“ on mitmete auhindadega pärjatuddokumentaalfilm, mis kujutab inimese muutumise protsessi. Eddie Lama, pealtnäha tavaline New Yorki ehitusfirma omanik, kirjeldab, kuidas ja miks tema suhtumine loomadesse on aja jooksul kardinaalselt muutunud. Los Angeles Times’i ajakirjanik Howard Rosenberg on kirjutanud, et „The Witness“’i näol võib tegu olla „kõige olulisema ja veenva filmiga, mis loomade teemal kunagi tehtud.“

„Making the Connection“ on lühifilm veganismist, mis läbi erinevate veganite perspektiivi tutvustab selle toitumisviisi eetilisi, keskkondlikke ja tervislikke positiivseid aspekte. Mõlemad filmid on inglise keeles ning neile järgneb ka vabas vormis arutelu. Üritus kestab kokku umbes 2 tundi.
Koha peal pakutakse ka teed ning vegan snäkke.

Kohtumiseni 12. mail Genialistide Klubis!

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/241416176047558/