Sündmuste arhiiv

Loomade Nimel kutsub kinno! – „Earthlings“ („Maalased“)

Loomade_Nimel_090614

“Kõik taandub valule ja kannatustele. Mitte intelligentsusele, mitte tugevusele, mitte sotsiaalsele kuuluvusele ega tsiviilõigusele. Valu ja kannatused on iseenesest halvad ning neid tuleks vältida või vähendada olenemata kannatava olendi rassist, soost või liigist.”

Liikumine Loomade Nimel kutsub kõiki loomasõpru esmaspäeval, 9. juunil, kl 19:00 Genialistide Klubi (Lai tn 37 taga) saali selle hooaja viimasele filmiõhtule sarjast „Loomade Nimel kutsub kinno!“

Lõpetame sarja 2005. aasta filmiga „Earthlings“ („Maalased“), mida võib pidada kõige kuulsamaks ja mõjukamaks filmiks loomaõigusluse teemal. Film räägib loomadest ja nende kannatustest toidutööstuses, meelelahutuses, meditsiinilistes katsetes, moetööstuses ja mujal. Kasutades varjatud kaameraid, tõi „Earthlings“ vaatajate ette ennenägematu videomaterjali varjupaikadest, loomapoodidest, suurtööstustest, tapamajadest, karusloomafarmidest, tsirkustest ja loomkatselaboritest.

Filmimuusika heliloojaks on Moby. Teksti loeb Joaquin Phoenix, kelle sõnul on „Earthlingsi“ tema kõige olulisem film. Filosoof ja loomaõiguslane Tom Regan on öelnud, et nende jaoks, kes seda filmi vaatavad, muutub maailm täielikult. „Earthlings“ on pärjatud mitmete auhindadega erinevatelt filmifestivalidelt, sealhulgas parima dokumentaali auhind Artivisti filmifestivalilt.

Treiler: http://earthlings.com/?page_id=30

Film on inglise keeles eestikeelsete subtiitritega.
Hoiatus: filmis näidatavad kaadrid võivad mõjuda šokeerivalt! Nõrganärvilistele mittesoovitatav!
Koha peal pakutakse ka vegan suupisteid.

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/229959333880243/