Sündmuste arhiiv

Etendus Rajaleidja

rajaleidja

Pikim teekond, mis meil elus käia tuleb, on teekond iseendani – nii väidavad aastasadu kõik vaimsed õpetajad. Sageli ei asu me sellele teele vabatahtlikult, vaid mingi välise stiimuli mõjul, olgu selleks siis kriis, haigus või millegi-kellegi kaotus. Vaid mugavustsoonist väljumine annab võimaluse kohtuda iseendaga.
Jesse on noormees, kes kutsub teid oma esimesele kokkusaamisele iseendaga, seda läbi lahkumiste, samastumiste ja teda kõikjal saatva muusika. Kitarr on tema teine nahk, tema parim ja vahel ka ainus sõber, tema muusa ja tema väljund maailma.

Osades:
Bernard Ani
Erik Markus
Heigo Vaher
Mattias Simson
Helen Toomsalu
Elina Kasesalu

Etendus toimub kahes vaatuses.
ÜRITUS ON KÕIGILE TASUTA!

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/563113363806182/