Sündmuste arhiiv

Rajaleidja kordusetendus

rajaleidja_kordus

Midagi ei ole parata, see hakkas meile endale meeldima ja õnneks teistele ka, mistõttu teeme kordusetenduse.
Kohaks on ikka Genialistide Klubi, sest seegi koht hakkas meile meeldima ja kellaajaks 19.00.

Pikim teekond, mis meil elus käia tuleb, on teekond iseendani – nii väidavad aastasadu kõik vaimsed õpetajad. Sageli ei asu me sellele teele vabatahtlikult, vaid mingi välise stiimuli mõjul, olgu selleks siis kriis, haigus või millegi-kellegi kaotus. Vaid mugavustsoonist väljumine annab võimaluse kohtuda iseendaga.
Jesse on noormees, kes kutsub teid oma esimesele kokkusaamisele iseendaga, seda läbi lahkumiste, samastumiste ja teda kõikjal saatva muusika. Kitarr on tema teine nahk, tema parim ja vahel ka ainus sõber, tema muusa ja tema väljund maailma.

Osades:
Bernard Ani – Jesse
Erik Markus – isa, poemüüja, bändi liige
Heigo Vahar – Harley
Mattias Simson – bändi liige
Helen Toomsalu – Sherrie
Elina Kasesalu – bändi liige

Etendus toimub kahes vaatuses.
ÜRITUS ON KÕIGILE TASUTA!