Sündmuste arhiiv

LOST HARBOURS (UK) JA duo Mari Meentalo (ex-Meister & Mari) ja Ivo Naries (Pilvikud) @ Uus Õu / prii

lost_kirik_pisi

L 12.07.14/ 19:00 / LOST HARBOURS (UK) JA Kaido Kirikmäed asendab lives duo Mari Meentalo (ex-Meister & Mari) ja Ivo Naries (Pilvikud) @ Uus Õu / prii

Külalisesinejana Patarei Kultuuritolmult esineb Uues Õues Lost Harbours, kummaline ja kurb psycho-folk Suurbritanniast, soojendab ja toob maale Kaido Kirikmäe.

http://lostharbours.bandcamp.com/Lost Harbours on pärit Southend-on-Sea’st, Suurbritanniast ja esinenud alates aastast 2007. Nende esinemistes kuulete kogumit eklektilistest mõjudest, milleks on peamiselt saadeud inspiratsiooni tumedast, salapärasest ja kohati kaunitest inim- ja loodus keskondadest. Nende muusikat on kirjeldatud kui psycho-folki, kummalist, kurba, ja keelatut “tänapäevast avangardset segu postmodernistlikust helisseadest ja gregooriuse lauludest”.Eesti psühhedeelse roki lipulaeva Pilvikud kapten ning pidudel inimesi tantsitava Ivo ja elektroonilise ning pärimusmuusika radadel seikleva Mari kooslus on varem esinenud Vilsandi Trance’l muinasjutulises bändis Puuvili Kahel Jalal. Nüüd aga valmistuvad nad koos maailma vallutama ja teevad sootuks midagi uut.

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/1446459415613896/