Sündmuste arhiiv

Improteater IMPEERIUM laval koos Liina Tennosaarega

111114_Improteater

Improteater Impeerium mängib sel hooajal novembrist maikuuni etendusi koos armastatud Eesti näitlejatega! Igal kuul on uus külalisnäitleja, kellega mängitakse etendus Tartus ja Tallinnas.

Novembris on laval LIINA TENNOSAAR – särav, kelmikas, rõõmsameelne, kaunis, vaimukas, võrratu. Liina ja improvisatsiooniteater sobivad hästi kokku, sest ka impro on võrratu – keegi ei tea, mis juhtuma hakkab, kuid kõik on võimalik! Pärast paari ettevalmistavat improtreeningut Impeeriumi trupiga astub Liina vapralt tundmatusse ning imperaalidel on suur rõõm temaga impromaagiat jagada.

Etendused:
11. nov kell 19.00 Tartus Genialistide Klubis
14. nov kell 19.00 Tallinnas Kammerteatris

Vaata videot: https://www.facebook.com/video.php?v=883625718316329&set=vb.731761613502741&type=3&theater

Piletid Piletilevist ja kohapealt.

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/303851779811033/
Improteater Impeerium kasvas välja 2014. aastal esimesest professionaalsest improtrupist Eestis. Seega, kuigi Impeerium on veel noor, on trupil improkogemust juba viis aastat. Imperaalid on kutselised näitlejad, kes lisaks Impeeriumile kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Peale näitlejate on Impeeriumis ka andekad muusikud ning suurepärased valguskunstnikud, kes aitavad levitada improarmastust Eestis.

Ladinakeelne sõna “imperium” tähendab võimu. Improteater Impeerium soovib vallutada kõikide eestlaste südamed ning tekitada sellega maailmakaardile veel üks improrõõmust tulvil maa, kus inimesed väärtustavad koostööd ja loovust ning kus valitseb kujutluse võim.

Näitlejad:
Merilin Kirbits
Kati Ong
Mairi Jõgi
Maarika Mesipuu-Veebel
Tarvo Krall
Rauno Kaibiainen
Erki Aule
Maarius Pärn

Muusikud:
Tarvo Krall
Ragnar Toompuu
Madis Jürgens
Madis Kreevan

Valgustajad:
Mario Saarik
Martin Makarevitš

Projektijuht:
Monika Tomingas

facebook.com/improimpeerium
improimpeerium.ee