Sündmuste arhiiv

Animeklubi Asashio esitleb: Redline (Jaapan 2009, 102 min)

171114_Anime_Redline

Pange jalga oma rallitriipudega sokid, sest algab võidusõit!

Esmaspäeval, 17. novembril kell 19.00 toimub Genialistide Klubis (Magasini 5 Tartu) järjekordne filmi vaatamine. Vaatamisele tuleb Redline, kindlasti üks parimaid rallianimesid, mis Jaapanist on välja kihutanud.

Redline on üks suurimaid ja ohtlikumaid võidusõite universumis. Au, kuulsus, rikkus ootavad võidukaid. Sellest loodavad osa saada nii kriminaalsündikaadid kui ka meie peategelane JP. Samal ajal jääb mehele silma üks neiu, kaasvõistleja. Kes võidab? Kas peale jääb JP armastus neiu vastu või JP armastus oma auto vastu? Kas võidusõidul on üldse aega neid küsimusi küs…

Film kestab 102 minutit. Üritus on tasuta. Genialistide Klubist on võimalik osta nii head süüa kui ka head juua!

Teeme võidu Genialistide Klubini!

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/311547329031211/

Put on your race-striped socks because the race is starting!

On Monday, 17th of November at 9 p.m. we’ll be watching another movie at Genialistide Klubi (Magasini 5 Tartu). We’ll be watching Redline, which is one of the best racing animes that has raced out of Japan.

Redline is one of the biggest and definitely the most dangerous race in the universe. Honor, fame, wealth await those who are victorious. There are many who are seeking the aforementioned, amongst them criminal syndicates and our main character, JP. During the race, JP and a female co-rider start getting along better and better. Who will reign? Will JP’s love against the woman overcome his love against his car? Will there even be time to ask these questions during the ra….

The film lasts 102 minutes. The event is free. If you’re hungry or thirsty, look no longer, Genialistide Klubi’s bar will be of service to you!

Race you to Genialistide Klubi!

FB: https://www.facebook.com/events/311547329031211/