Sündmuste arhiiv

Micucu, Sten-Olle & Innersound

201114_Micucu_pysti.jpg
Micucu žanriks on põnev elektro-akustiline kompott mida rikastavad mõjutused meid ümbritsevast keskkonnast ja inimestest.
Micucu esitleb suvel ilmunud enda esimest plaati “Debut EP”Sten-Olle on Eesti indie-skene pikaaegne liige läbi selliste kollektiivide nagu Mamm, Mari Pokineni bänd ja Malena, kes on nüüd võtnud kätte täiesti üksinda muusika kirjutamise ülesande
Sten-Olle esitleb oma debüütalbumit ”Kuul on baas”

Innersound on värske koosseis Eesti muusikamaastikul. Kollektiiv mängib muusikat, mille žanr pole üheselt väljendatav, aga mis on kombinatsioon dream-popist, soulist ning jazzist mõningate psühhedeelsete mõjutustega. Innersoundi muusika tekitab kuulajaid ümbritsevasse õhku meeldivalt lummava atmosfääri.

 

Micucu – Uue EP esitlusMicucu on Uku Kübar (klahvpillid, trummid, perkussioon, elektroonika) ja Mick Pedaja (kitarrid, vokaal, elektroonika). Kolm aastat koos tegutsenud duo andis suve hakul välja oma debüüt EP. Nende žanriks on põnev elektro-akustiline kompott mida rikastavad mõjutused meid ümbritsevast keskkonnast ja inimestest.Micucu esitleb suvel ilmunud enda esimest plaati “Debut EP”Esitlustel mängivad meiega pilli Siim Avango, Hans Kurvits, Paul Neitsov ja Reio Blond.Facebook:
http://bit.ly/micucu

Soundcloud:
http://bit.ly/micucusc

Sten-Olle – Debüütalbumi esitlus

Sten-Olle on Eesti indie-skene pikaaegne liige läbi selliste kollektiivide nagu Mamm, Mari Pokineni bänd ja Malena, kes on nüüd võtnud kätte täiesti üksinda muusika kirjutamise ülesande. 2-aastase kirjutamise ja salvestamise tulemusena ilmubki 19. november tema esimene sooloalbum “Kuul on baas”.
Plaadiesitlusel näeb teda laval koos täiskoosseisus bändiga, instrumentidel Aivar Surva, Jorven Viilik, Joonas Veelmaa ja lauljatena Ettel Poobus ja Liisa Surva.

Lisaks muusikukarjäärile ta on tegev nii helirežišööri (näit. Vanamehe multikas) kui salvestajana (näit. Wilhelm, Mari Pokinen, Head Ööd, Vend).

Soundcloud:
https://soundcloud.com/stenolle

Innersound

Soundcloud
https://soundcloud.com/innersoundofficial 

Uksed kell 22.00
Pilet enne algust 3€
Hiljem 5€