Sündmuste arhiiv

Sadamasild “Siis tulen, Siis jään..”

261114_Sadamasild

Sel sügisel tuleb ansamblil Sadamasild välja plaat “Siis tulen, Siis jään..” . Paadiesitluskontserdid toimuvad üle Eesti 20.-26. novembril.

See on midagi mahedat ning mõnusat külma sügisõhtusse.

Kes või mis on Sadamasild? Kusagil on üks kummaline maa. Paik, mis täis senirääkimata lugusid, hulgaliselt seiklusi ning kahtlemata ausaid enesesse vaatamisi. Armastust muidugi ka. Ja nii nagu igas seesuguses kummalises kauges kohas, maismaa ning mere piiril, ootab selleski paigas üks sadam. Ootab, et rääkida jutte neile, kes kusagil suurtes linnades, kaugetel vetel, rõõmus või kurbuses, kahekesi või täielikus üksinduses. Neile, kes sattunud hetke, kus selle kummalise maa üksildase sadama päriselt sündinud lood, kingivad kaotatud naeratusi, kosutust ja kindlasti ka mõtlemisi nendele, keda tahaks, aga miskipärast ei näe. Samas igaüks ju teab, et väike sadam kusagil kummalise maa alguses pole midagi väärt ilma kuulajateta, kes ehk leiaksid tee sellesse kummalisse paika. Vaja on ühendajat – silda, mis kaotaks udud ja petlikud tuuled, juhatades kokku lood ja nendes rändajad. Nõnda saabki ausatest lauludest sild… Sadamasild.

Sadamasilda kuuluvad: Marek Sadam – laul ja lood, Tõnu Laikre – maagilised klahvid, Tõnis Kivisild – kaalukad bassikeeled, Viljar Kuusk – kõnekad peenemad keeled, Kaspar Uljas – muhe akordion, Oliver Rõõmus – südamega rütmid rattakellast cajonini… Mari Ronimois ja Anett Pero – kogu ilu, mida lisada saab, Indrek Patte – helide meisterdused, Emil Oja – sillaehituse insener.

Tulge kuulake, vaadake ja nautige – meil on aega küll.

Kontserdid toimuvad:
20.11 NO99, Tallinn
23.11 Paide kultuurikeskus
25.11 Sakala Keskus, Viljandi
26.11 Genialistide Klubi, Tartu

Piletid müügil piletilevis ning kohapeal. PILETID MÜÜGIL ALATES 5. NOVEMBRIST!
Piletilevi: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/mitmesugust/sadamasild-siis-tulen-siis-jaan-155176/

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/705063406238956/

BGM Management
info@bgmmanagement.ee