Sündmuste arhiiv

Filmiõhtu: The Place Promised in Our Early Days @Genialistide Klubi

081214_Anime

Jälle on kätte jõudnud aeg korraldada Genklubis üks hubane filmiõhtu! Sel korral osutuks õnnelikuks valituks “The Place Promised in Our Early Days”:

Alternatiivses maailmas on sõjajärgne Jaapan liitlaste vahel jaotatud kaheks osaks: „Nõukogude Liit” ja „Ameerika” osaks. Hokkaido saarel, Nõukogude okupatsioonitsoonis, kõrgub hiigelsuur torn, mille otstarvet keegi ei tea. 1996. a. otsustavad kolm koolilast, Hiroki, Takuya ja Sayuri, ehitada lennuki, et lennata tornini. Enne, kui nad oma plaani ellu jõuavad viia, haigestub tütarlaps Sayuri ja sõprade teed lähevad lahku. Aastaid hiljem juhtub Hiroki kogemata ühte vanasse lennuangaari, kus kohtub vana sõbraga…

Makoto Shinkai “The Place Promised in Our Early Days” on sarnaselt mehe teistele töödele visuaalne meistriteos, mida tasub juba vaid piltilusate stseenide pärast vaadata! Kui lisada suurepärane taustamuusika ning mõtlema panev lugu, saamegi “The Place Promised in Our Early Days”, loo alternatiivajaloost, sõprusest, lapsepõlveunistustest ja lendamisest.

Üritus toimub jällegi Genialistide klubi (Magasini 5, Tartu) 2. korruse saalis ja on kõigile tasuta. Genialistide klubi baarist saab osta head-paremat süüa-juua. Film on jaapani keeles inglise keelsete subtiitritega. Film on 90 minutit pikk.

Kohtumiseni!

The time has come again to watch a movie together at Genialistide Klubi! This time the chosen title is “The Place Promised in Our Early Days”.

In an alternative world, post-war Japan has been divided between two nations: “Union” and “US”. On the island of Hokkaido, in the Union side of Japan, a gigantic tower stands which is mysterious to everyone, including our protagonists Hiroki, Takuya and Sayuri, who plan on building a plane and flying to the tower. Unfortunately, before they can execute their plan, Sayuri falls ills though and the friends stop meeting each other. Only years later does Hiroki meet an old friend at an old aircraft hangar…

Makoto Shinkai’s “The Place Promised in Our Early Days” is, not unlike the man’s other works, a visual masterpiece which can lure the viewer with just pretty scenery alone. If you add excellent soundtrack and a catching story to the mix, you’ll get the formula for “The Place Promised in Our Early Days”, a tale about alternate history, friendship, childhood dreams and flying.

The event will once again take place at Genialistide Klubi (Magasini 5, Tartu), on the second floor’s hall and the event will be free for everyone. There are delicious food and drinks available for purchase at the Genialistide Klubi’s bar downstairs! The movie will be in Japanese, with English subtitles. The movie is 90 minutes long.

See you there!