Sündmuste arhiiv

Improteater IMPEERIUM laval koos Marilyn Jurmaniga

Impeeriumi etendus Jurmaniga_fin

Improteater Impeerium mängib sel hooajal novembrist maikuuni etendusi koos armastatud Eesti näitlejatega! Igal kuul on uus külalisnäitleja, kellega mängitakse etendus Tartus ja Tallinnas.

Detsembris on laval MARILYN JURMAN! Marilyn on tuntud oma sõbralikkuse, humoorikuse ja energilisuse poolest. Ta on kartmatu ning alati valmis katsetama uusi asju – olgu selleks siis enda proovilepanek ilu-uisutamises, sõitmine 1500km rattaga Hollandisse, pürgimine Eurovisioonile, oma muusikaalbumi koostamine, lasketiirus töötamine ja nüüd… improviseerimine!

Etendused:
8. dets kell 19.00 Tartus Genialistide Klubis

Vaata videot: https://www.facebook.com/video.php?v=892071130805121&set=vb.731761613502741&type=3&theater

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/1547769798802153/

Piletid Piletilevist:
http://www.piletilevi.ee/est/piletid/teater/mitmesugust/improteater-impeerium-laval-koos-marilyn-jurmaniga-154242/

ja kohapealt.

Improteater Impeerium kasvas välja 2014. aastal esimesest professionaalsest improtrupist Eestis. Seega, kuigi Impeerium on veel noor, on trupil improkogemust juba viis aastat. Imperaalid on kutselised näitlejad, kes lisaks Impeeriumile kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Peale näitlejate on Impeeriumis ka andekad muusikud ning suurepärased valguskunstnikud, kes aitavad levitada improarmastust Eestis.

Ladinakeelne sõna “imperium” tähendab võimu. Improteater Impeerium soovib vallutada kõikide eestlaste südamed ning tekitada sellega maailmakaardile veel üks improrõõmust tulvil maa, kus inimesed väärtustavad koostööd ja loovust ning kus valitseb kujutluse võim.

Trupis:
Näitlejad:
Merilin Kirbits, Kati Ong, Mairi Jõgi, Maarika Mesipuu-Veebel, Tarvo Krall, Rauno Kaibiainen, Erki Aule, Maarius Pärn

Muusikud:
Tarvo Krall, Ragnar Toompuu, Madis Jürgens, Madis Kreevan

Valgustajad:
Mario Saarik, Martin Makarevitš

Projektijuht:
Monika Tomingas

https://www.facebook.com/improimpeerium
improimpeerium.ee