Sündmuste arhiiv

Improteater IMPEERIUM laval koos Egon Nuteriga

180215_Impeeriumi etendus Nuteriga

Improteater IMPEERIUM mängib sel hooajal etendusi koos armastatud Eesti näitlejatega. Igal kuul osaleb improviseeritud etendustes uus külalisnäitleja.

Veebruaris on laval EGON NUTER! Egon ei vaja pikemalt tutvustamist– tänu oma erakordselt heale huumoritajule ja soojale loomusele on ta vallutanud paljude eestlaste südamed. Impeeriumil on suur rõõm ja au, et Egon on julge avastama improteatri võlu ja astuma publiku ette kahel täielikult improviseeritud etendusel.

Nuteri enda sõnul: “Improteater on üks tugev annus adrenaliini tegijatele. Ja samas ehk üks mõnus nauding pealtvaatajaile!”

Etendused:
13. veebruar kell 19.00 Tallinnas Kammerteatris
18. veebruar kell 19.00 Tartus Genialistide Klubis

Genialistide Klubi etenduse FB: https://www.facebook.com/events/384803418352839/
Vaata videot: https://www.facebook.com/video.php?v=892071130805121&set=vb.731761613502741&type=3&theater

Piletid Piletilevist ja kohapealt.

Improteater Impeerium kasvas välja 2014. aastal esimesest professionaalsest improtrupist Eestis. Seega, kuigi Impeerium on veel noor, on trupil improkogemust juba viis aastat. Imperaalid on kutselised näitlejad, kes lisaks Impeeriumile kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Peale näitlejate on Impeeriumis ka andekad muusikud ning suurepärased valguskunstnikud, kes aitavad levitada improarmastust Eestis.

Ladinakeelne sõna “imperium” tähendab võimu. Improteater Impeerium soovib vallutada kõikide eestlaste südamed ning tekitada sellega maailmakaardile veel üks improrõõmust tulvil maa, kus inimesed väärtustavad koostööd ja loovust ning kus valitseb kujutluse võim.

Trupis:
Näitlejad:
Merilin Kirbits
Kati Ong
Mairi Jõgi
Maarika Mesipuu-Veebel
Tarvo Krall
Rauno Kaibiainen
Erki Aule
Maarius Pärn

Muusikud:
Tarvo Krall
Ragnar Toompuu
Madis Jürgens
Madis Kreevan

Valgustajad:
Mario Saarik
Martin Makarevitš

Projektijuht:
Monika Tomingas

facebook.com/improimpeerium
improimpeerium.ee