Sündmuste arhiiv

Tartu varivalimisdebatt 23. veebruaril

230215_varivalimised_PLAKAT_debatid_Genn2

23. veebruaril kell 19.00 toimub Tartus koostöös Genialistide Klubiga varivalimisdebatt teemal “Kaasamisest osalusele, kuidas tegelikult kodanikuühiskonda toetada?”

Genialistide Klubis toimuval viimasel debatil võtavad parlamenti pürgijad sõna kaasamise teemal. Kaasamine on Tartu linnas olnud viimase kahe aasta jooksul erilise tähtsusega. Tegutseb Tartus nii kaasava linnajuhtimise komisjon kui ka toimub kaasava eelarve projekt. Kuidas ja mida võtta Tartu praktikast ning viia seda Toompeale? Kuidas tegelikult toetada kodanikuühiskonda, mis mitte nii ammu aega tagasi on Eestis aina aktiivsemaks muutunud.

Debatti astuvad:
Keskerakonnast Marina Riisalu
IRL-ist Peeter Laurson
Sotsiaaldemokraatidest Gea Kangilaski
Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast Imre Mürk
Reformierakonnast Rait Maruste
Vabaerakonnast Kalle Pilt

Noorte suunatud avalike varivalimisdebattide eesmärk on panna eelkõige Riigikogu valimistel kandideerivaid poliitikuid arutlema rohkem noorte teemadel ning anda noortele reaalne võimalus suhelda valimistel kandideerivate inimestega. Noortel on võimalus saada teadmisi ning teha seeläbi ka läbimõeldum otsus varivalimistel.

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/415142281986866/

www.genklubi.ee
http://www.tnv.ee/debatt