Sündmuste arhiiv

Psühhodisko – Jugoton eri

A3 Genklubi 28.02.15_pisi

Psühhodiskonaudid mängivad gurmaanimuusikat ja psühhodiskot raudse eesriide eest ja tagant.

Ainult vinüülidelt/vinyl only

Uksed 22:00, pilet 2 EUR

Ahto Külvet, Andreas McKeough, Villi A. Koo ja erikülalisena Jugoton-special setiga Siim Kera

* Helsingist pärit Tartu-poiss Andreas McKeough on veider vinüülimuusika entusiast kelle proge, krautrocki, jazzi, funk’i, italodisco ja Ida-Euroopa muusika plaadikogu on pärit väikestest poodidest ja täikadelt nii Soomest, Eestist kui ka igalt poolt mujalt maailmast. Tema mixtaped soundcloudis:
https://soundcloud.com/dj-herkules-tatti
ja
https://soundcloud.com/dj-koalap

* Genialistide Klubi programmijuht Ahto Külvet on ka veider vinüülimuusika entusiast, toimetaja. Kõige rohkem erutab teda kummalise väljanägemisega tundmatute bändide ja plaadifirmade toodang ja nendelt uute/vanade pärlite leidmine.Stiilil pole vahet, peaasi et liigutab.

* Villi A Koo on hobiõllepruulijast keemiaõpetaja.
Kui Villi oli väike poiss, ei lindistanud ta raadiost kassetile eurolaule ja aastahitte, vaid rec nupp oli valmis endale jäädvustama kõige veidrama kõlaga lugusid, mis harvadel hetkedel eetrisse paisati. Kui Villi sai endale grammofoni, hakkas ta vinüülil otsima plaate ja lugusid, mis teistel olid kahesilmavahele jäänud, lootes komistada niiviisi träkkide otsa, mille kohta ta ise ütleks METSIK. Aeg-ajalt see tal ka õnnestub. Muusikat mängides no limits. keda kotib. võibolla aint mingeid melomaane ja vinüüligurmaane, aga Villi on lihtne poiss, selline klassiõhtu-dj

* Siim Kera on luuletaja ja TVst tuttav parima Eesti muusika esitleja. Kes kord Siimu endale külla kutsund, see teab, et õhtu jooksul tuleb Youtube’st vähemalt kolm eks-jugo lööklaulu. Kala vees. Psühhodiskol tuleb neid rohkem. Ning vinüülilt! Mis kursi võtab ta pärast Jugotoni new wave’i ja post-punki? Ainult vanajumal teab.

Sündmus FBs: https://www.facebook.com/events/848701585195372/