Sündmuste arhiiv

Improteater Impeerium: laval VEIKKO TÄÄR!

040315_Impeeriumi etendus Tääriga
Improteater Impeerium mängib sel hooajal etendusi koos armastatud Eesti näitlejatega! Igal kuul on uus külalisnäitleja, kellega mängitakse etendus Tartus ja Tallinnas.Märtsis on laval VEIKKO TÄÄR! Veikko on mees, kelles on peidus mitu palet. Peale näitlemise on ta õppinud muusikakoolis akordionit ja Tartu Ülikoolis füüsikat. Tal on palju tiitleid – näitleja, lavastaja, saatejuht, kohvikupidaja, suusaentusiast, koolitaja, õhtujuht, pulmaisa, hurmur… Ja kohe-kohe lisandub sellesse loetelusse veel – impronäitleja!“Improteatris lavale astumine toob näitleja kindlasti mugavustsoonist välja. See on võimalus kiirelt kohaneda ning oma meeled avada. Avatus, mängulisus ja suur kontsentratsioon peaksid olema põhilised märksõnad. Loodan, et selles kõiges on ka palju rõõmu ja lusti nii tegijatele kui vaatajatele,” muljetab Veikko.

Etendused:
4. märts kell 19.00 Genialistide Klubi, Tartu
11. märts kell 19.00 Kammerteater, Tallinn

Vaata videot: https://www.youtube.com/watch?v=2vTFUECh2eM

Piletid Tartus: 7/9 €
Müügil Piletilevis ja pool tundi enne algust kohapeal.

Etendus kestab koos vaheajaga 1h 45min.

Sündmus Facebookis: https://www.facebook.com/events/330439933816069/

Improteater Impeerium kasvas välja 2014. aastal esimesest professionaalsest improtrupist Eestis. Seega, kuigi Impeerium on veel noor, on trupil improkogemust juba viis aastat. Liikmed on kutselised näitlejad, kes lisaks Impeeriumile kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Peale näitlejate on Impeeriumis ka andekad muusikud ning suurepärased valguskunstnikud, kes aitavad levitada improarmastust Eestis.Ladinakeelne sõna “imperium” tähendab võimu. Improteater Impeerium soovib vallutada kõikide eestlaste südamed ning tekitada sellega maailmakaardile veel üks improrõõmust tulvil maa, kus inimesed väärtustavad koostööd ja loovust ning kus valitseb kujutluse võim.
TRUPIS:
Näitlejad: Merilin Kirbits, Kati Ong, Mairi Jõgi, Maarika Mesipuu-Veebel, Tarvo Krall, Rauno Kaibiainen, Erki Aule, Maarius Pärn
Muusikud: Tarvo Krall, Ragnar Toompuu, Madis Jürgens, Madis Kreevan
Valgustajad: Mario Saarik, Martin Makarevitš
Projektijuht: Monika Tomingas