Sündmuste arhiiv

Väitlusõhtu immigrantsioonipoliitikast

0704_DD_immigratsioon

Inimõiguste mõtteruumi meeskonnal on hea meel kutsuda Teid meie üritustesarja viiendale üritusele, milleks on väitlusõhtu immigrantsioonipoliitikast. Üritus toimub teisipäeval, 7. aprillil kell 18.00-19.30 Genialistide klubis.

Esinejateks on Tartu väitlusklubi väitlejad ja Mare Ainsaar.
Esmalt peab loengu rahvastikuteadlane Mare Ainsaar. Seejärel toimub väitlus teemal “Eesti peaks oluliselt suurendama vastuvõetavate pagulaste hulka” ning kõige lõpuks arutelu, millest kõik on oodatud osa võtma ning julgelt küsimusi esitama!
Mare Ainsaar on Euroopa Sotsiaaluuringu koordinaator Eestis ning Tartu Ülikooli sotsioloogia ja sotsiaalpoliitika vanemteadur.

Ühtlasi pakume Teile Coffee INi kohviubadest valmistatud kohvi.

Üritus on tasuta!

FB: https://www.facebook.com/events/385934491590725/